• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fietscomputer Rider 530T / Totaal

€239,95
Door het revolutioniare ontwerp van de Bryton 530 fietscomputer dat een intuïtieve gebruikerservaring combineert met krachtige opties kunt u zich zonder opofferingen op de sport concentreren.Rij, deel en vergelijk met anderen wereldwijd.
Levertijd 4-10 werkdagen
Fietscomputer Rider 530T / Totaal

Door het revolutioniare ontwerp van de Bryton 530 fietscomputer dat een intuïtieve gebruikerservaring combineert met krachtige opties kunt u zich zonder opofferingen op de sport concentreren.Rij, deel en vergelijk met anderen wereldwijd. Als u graag lange afstanden op de weg fietst, zal de Rider 530 zeker aan uw behoeften voldoen.

De batterij levert tot 33 uur stroom en ondersteunt een powerbank. De Rider 530, voorzien van een groot display van 2,6 inch, levert de beste weergave-ervaring. Hij kan tot 12 fietsgegevens per pagina weergeven (7 pagina's in totaal) zodat fietsers hun actuele workout-status binnen handbereik hebben. De volledige en grafische samenvatting (hartslag, cadans, snelheid, energie, hoogte) biedt een duidelijker beeld van uw workout-prestaties en biedt gemak bij het bijhouden van uw workout en het delen op sociale platforms.

 

Inhoud verpakking:

Rider 530, USB cable, Bike mount, Quick start Guide, Front bike mount, Smart Cadence sensor, Smart Speed sensor, Smart Heartrate sensor

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen