• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Flux Smart

€499,00
NIEUW: De Tacx FLUX is een volledige interactieve Smart trainer die je in verbinding zet met al je favoriete apps. Met de dual band ANT+ FE-C en Bluetooth technologie communiceert die met en kan die bestuurd worden door het device van jouw keuze.
Levertijd 1-3 werkdagen
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Flux Smart

De Tacx FLUX is een volledige interactieve Smart trainer die je in verbinding zet met al je favoriete apps. Met de dual band ANT+ FE-C en Bluetooth technologie communiceert die met en kan die bestuurd worden door het device van jouw keuze. De Smart elektronica zorgt ervoor dat de kleinste wijziging in power settings omgezet wordt in een verandering in weerstand, waardoor iedere watt nauwkeurig op je lichaam wordt overgedragen.

 

De Tacx Flux met direct drive technologie

Een toegankelijke direct drive maken betekende het ontwerpen van een compleet nieuw product. De beste renners kunnen 1 minuut lang 850 watt produceren, of 450 watt vasthouden voor 20 minuten. De Tacx FLUX is ontworpen om deze vermogenswaardes te kunnen leveren en is dus meer dan geschikt voor de gemiddelde renner. 

Deze nieuwe samenstelling betekende ook een nieuw design: een jasje welke de binnenkant bedekt en versterkt. Het compacte design onderscheidt de Tacx FLUX duidelijk van andere indoor trainers en refereert subtiel naar zijn familielid, de NEO, met hetzelfde ‘stealth’-achtige design en duurzame en geraffineerde afwerking.

De Tacx FLUX is ontworpen om het direct drive assortiment van Tacx perfect aan te vullen en kan gezien worden als de meest toegankelijke interactieve Smart direct drive van het moment.

 

Introductievideo Tacx Flux Smart trainer:  

 

Tevens wijzen wij u erop dat trainen met de Tacx Flux Smart trainer niet mogelijk is met een achterderailleur met een lange kooi.

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen