• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tacx Neo Smart trainer

€1.279,95 €1.249,95
De Tacx NEO Smart is de krachtigste, intelligentste en stilste indoortrainer van het moment. Het is de eerste echte direct drive, er zit namelijk niet één fysieke overbrenging in. De wegsimulatie is zeer natuurgetrouw, er gaat geen kracht verloren.
Levertijd 4-10 werkdagen
Tacx Neo Smart trainer

De Tacx NEO Smart is de krachtigste, intelligentste en stilste indoortrainer van het moment. Het is de eerste echte direct drive, er zit namelijk niet één fysieke overbrenging in. De wegsimulatie is zeer natuurgetrouw, er gaat geen kracht verloren. De krachtige motor kan een weerstand uitoefenen tot 2200 Watt en simuleert een helling realistisch tot 25%, tevens drijft hij aan in afdalingen. Dit alles leidt tot het meest natuurgetrouwe fietsgevoel, ook tijdens beklimmingen.

OPGELET: - Passende cassettes: De Neo beschikt over een universeel EDCO Multisys body die op alle Shimano en Sram cassettes past en op de meeste Campagnolo cassettes. Of de Campagnolo cassette past, hangt af van het aantal uitsparingen binnenin de cassette. Campa cassettes met 8 uitsparingen, zoals de 10 speed Veloce, passen niet. Op de Tacx website vindt u een lijst van wat past en wat niet past. http://www.tacx.com/en/products/trainers/neo-smart#tab_2

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen