• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tubular tyre sealant

1 / 3
€14,95 €9,95
Met Vredestein tyre sealant is er nog nauwelijks sprake van lekke banden. Het werkt zowel preventief als bij een lek tijdens het rijden. Tyre sealant kan worden gebruikt in combinatie met tubeless ready (TLR) en tubeless (UST) banden.
Levertijd 1-3 werkdagen
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Tubular tyre sealant

Met Vredestein tyre sealant is er nog nauwelijks sprake van lekke banden. Het werkt zowel preventief als bij een lek tijdens het rijden. Tyre sealant kan worden gebruikt in combinatie met tubeless ready (TLR) en tubeless (UST) banden. Minder kans op lekrijden en minder kans op een ‘snake bite’. Daarnaast een lagere rolweerstand en geen wrijving meer omdat er geen binnenband meer nodig is. Meer tractie en grip, de band vervormt zich makkelijker op en over obstakels.

Ontwikkeld in samenwerking met door Vredestein gesponsorde MTB teams. Een eventueel lek wordt gedurende de rit automatisch gedicht doordat de vloeistof zich tijdens het rijden gelijkmatig als een dunne laag verdeelt over de binnenzijde van de band. Ontstaat er een lek, dan wordt de vloeistof onder invloed van de uitstromende lucht direct naar de plek van het lek getransporteerd. Op deze plek vormt zich een ‘prop’ die onder invloed van de uitstromende lucht droogt. Dankzij de gepatenteerde harsen die aan de vloeistof zijn toegevoegd blijft de prop op zijn plek, doordat deze een permanente hechting aangaat met de band. Dit alles in slechts een tiende van een seconde; je merkt niet eens dat je hebt lek gereden!

 

De Vredestein Tubular tyre sealant is beschikbaar in 250ml en 500ml.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen