• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
1 / 2

F3R FCC DT-180 wielset

€2.248,95
  • Reviews
    0 reviews
  • SKU THV043125
De Fast Forward Carbon F3R wielset is superlicht, sterk en perfect voor het betere klimwerk! Deze tubular velgen van carbon zijn erg mooi afgewerkt en zien er ook erg mooi uit.
Levertijd 1-3 werkdagen
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Beschrijving

De Fast Forward Carbon F3R wielset is superlicht, sterk en perfect voor het betere klimwerk! Deze tubular velgen van carbon zijn erg mooi afgewerkt en zien er ook erg mooi uit. De DT Swiss 180 naven met keramische lagers en een carbon omhulling zorgen zeer duurzaam en hebben een onwijs lage rolweerstand! De voorvelg is voorzien van 20 spaken en de achtervelg van 24 spaken en samen hebben ze een gewicht van slechts 1395 gram.

Hand gemaakt in Nederland.
Alle Fast Forward wielen zijn met de hand gemaakt in Zwolle. Ieder wiel heeft veel aandacht gehad tijdens de productie, met als resultaat super lichte en sterke wielen. Fast Forward doet niet aan massaproductie maar streeft naar uitstekende kwaliteit!

Cash Replacement Policy
Fast Forward biedt standaard 2 jaar garantie op haar velgen maar hier naast ook een service waarbij het wiel door professionele monteurs gerepareerd wordt. Meer info? Zie de site van Fast Forward