• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fietscomputer Rider 410T

€189,95
Ontworpen voor het gemak van de fietser bevat de Bryton Rider 410 het volledige Global Navigation Satellite System, zodat u veel sneller en nauwkeuriger een GPS-positionering krijgt, en het biedt maximale compatibiliteit doordat het perfect samenwerkt met
Levertijd 1-3 werkdagen
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Fietscomputer Rider 410T

Ontworpen voor het gemak van de fietser bevat de Rider 410 het volledige Global Navigation Satellite System, zodat u veel sneller en nauwkeuriger een GPS-positionering krijgt, en het biedt maximale compatibiliteit doordat het perfect samenwerkt met zowel ANT+ als BLE-sensoren.

Het beeldscherm van de Bryton Rider 410 is zo ontworpen dat een betere kijkervaring is ontstaan met een scherp zwart-wit 2,3 inch scherm zodat het aflezen gemakkelijker dan ooit is. Het kan tot 8 gegevens per pagina voor u bevatten voor een beter begrip van uw real-time prestaties. Zowel ANT+ als BLE-sensoren werken na eenvoudig koppelen perfect samen met de Rider 410.

Maak uw gegevensweergave op maat met de Bryton App! Na het koppelen met de Bryton-app kunt u de velden/pagina's met gegevens op maat maken gebaseerd op uw trainingsdoelen via BLE op uw telefoon. Dat werkt super gemakkelijk. De Rider 410 levert u veel gegevens om de prestaties van uw rit volledig te begrijpen. Hij bevat ruim 72 functies waaronder tijd, snelheid, afstand, calorieën, cadens, hoogte, energie en HR. Als u graag lange afstanden op wegen fietst, zal de Rider 410 zeker aan uw behoeften voldoen. Hij biedt tot 35 uur aan batterijduur en u kunt tijdens de registratie opladen met een power bank.

U hoeft zich nooit zorgen te maken over het missen van een belangrijk telefoongesprek, e-mail of SMS tijdens workouts. De Rider 410 meldt u wanneer u een telefoonoproep, een e-mail of een SMS ontvangt nadat u hem via BLE met uw smartphone hebt gekoppeld.

 

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen