• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
1 / 3

I-Genius Multiplayer Smart

€934,95 €914,95
  • Reviews
    0 reviews
  • SKU THV042451
De Tacx I-Genius Smart werkt net als de Tacx Genius Multiplayer Smart met de meest geavanceerde rem en software, die prestaties analyseert en fietsparcoursen van wedstrijden nauwkeurig simuleert. De draadloze motorrem zet de eigenschappen van het terrein
Levertijd 1-3 werkdagen
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Beschrijving

De Tacx I-Genius Smart werkt net als de Tacx Genius Multiplayer Smart met de meest geavanceerde rem en software, die prestaties analyseert en fietsparcoursen van wedstrijden nauwkeurig simuleert. De draadloze motorrem zet de eigenschappen van het terrein op zeer realistische wijze om in weerstand op de fiets. De route die je rijdt, wordt weergegeven op het scherm. De motorrem kan een vermogen tot 1500 W uitoefenen op je achterwiel en drijft aan in afdalingen. De simulatie van de hellingshoek is realistisch tot 20%, voor een afdaling is dit 5%.

De Tacx i-Genius Multiplayer wordt geleverd met de Upgrade Smart om te koppelen met een Windows PC en te trainen met de Tacx Trainer software 4, Advanced, een BlackTrack om vrij te sturen in de TTS en een Multiplayer licentie voor 1 jaar. De Tacx i-Genius Multiplayer Smart communiceert via ANT+ en Bluetooth Smart zodat je gemakkelijk traint met je smartphone of tablet. Het uitlezen van je prestatiegegevens is mogelijk op verschillende devices tegelijkertijd; zoals op je smartphone en fietscomputer of sporthorloge. Op het moment dat de i-Genius Multiplayer Smart niet aan een smartphone, tablet of computer is gekoppeld dan gedraagt deze zich als een fluid trainer, dus progressief: hoe hoger je snelheid, hoe hoger de weerstand. Het is dus mogelijk om deze trainer “stand-alone” te gebruiken.