• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Bij Cycling Force B.V. kunt u op verschillende wijze uw bestelling betalen, dit kan via iDeal, met uw creditcard (Visa, Eurocard/Mastercard of American Express) of voor onze klanten vanuit België via Mister Cash, voor onze klanten uit Duitsland via Sofort. Tevens kunt u uw bestelling betalen door middel van een bankoverschrijving. Hieronder zal een korte toelichting worden gegeven op de verschillende betalingswijzen.

iDeal:

Het gebruik van iDeal is geheel kostenloos en is voor u beschikbaar als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. iDeal is een veilige en snelle betaalmethode. Doordat wij direct van de bank een terugmelding krijgen van uw betaling, kunnen wij meteen met uw bestelling aan de slag.

Creditcard:

Met uw creditcard (Visa, Eurocard/Mastercard of American Express), middels MisterCash of middels Paypal betaalt u in onze beveiligde betaalomgeving. Ook als u voor deze betaalmethode kiest worden hiervoor aan u géén extra kosten berekend.

Overboeking:

Wanneer u er voor kiest om de betaling te voldoen d.m.v. overboeking duurt het minimaal 1 werkdag voor wij de betaling zullen ontvangen. Wanneer de betaling vanuit België wordt voldaan, zal deze binnen 1-2 werkdagen bij ons binnenkomen/ door ons worden ontvangen. U ontvangt per mail de gegevens om zonder kosten uw betaling te kunnen doen. Nederlandse klanten kunnen het te betalen bedrag overmaken naar ons Rabobank rekeningnummer.

Rabobank IBAN nummer: NL27ABNA0283413498
BIC nummer: ABNANL2A

Wij verzoeken u om bij uw betaling altijd uw ordernummer als betalingskenmerk te vermelden.

Uiteraard worden uw (bank)gegevens zeer vertrouwelijk behandeld. Als wij uw gegevens overdragen naar onze huisbankier of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie of gezondheidsinformatie, gebruiken wij een beveiligde server. Bij al uw betalingen is de verbinding voorzien van een beveiliging welke door de Rabobank bank wordt geleverd.Bij creditcard is dit de volgende beveiliging: SSL 3.0, RC4 met 128-bits codering (Hoog); RSA met 1024-bits overdracht.

In een eerder stadium verzendt u ook uw adres- en bestelgegevens. Deze zijn ook door beveiligd in de hoogste graad: Camellia-256 256-bits. Veiligheid van uw en onze gegevens vinden wij de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt en 100% beveiligd.