• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retourneren

Toch niet tevreden met je aankoop? Bij Cycling Force B.V. kun je binnen 30 dagen na de factuurdatum een product gewoon retourneren. Voor het retourneren heb je geen speciaal formulier nodig.

Het is wel van belang dat het product compleet is en in de originele verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Beschadigde artikelen of producten met montage of gebruikssporen kunnen we helaas niet retour nemen. Heb je een bundel aangeschaft, bijvoorbeeld een wielset met gratis banden, dan dien je de hele bundel aan ons te retourneren. Kleding kan worden geretourneerd, maar in verband met hygiëne kunnen wij geen kleding retour nemen die sporen van gebruik hebben. Gewassen kleding kunnen we dus niet retour nemen. Indien je je hele bestelling naar ons terugstuurt, krijg je eventuele verzendkosten die bij aankoop berekend zijn wel gewoon terug gestort op je rekening binnen 7 dagen, je ontvangt hier ook een mail van. De retourkosten zul je wel zelf moeten betalen. Twijfel je of jouw product nog geretourneerd kan worden? Neem dan eerst even contact met ons op via [email protected].

 

Uitgesloten van de 30 dagen bedenktermijn zijn producten:

  • die op naam zijn gesteld in het register van het RDW;
  • die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  • die snel kunnen bederven of verouderen;
  • voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de de verzegeling is verbroken;
  • die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden. Hieronder vallen onder andere producten die in verband met gezondheidsbescherming of hygiëne niet retour genomen kunnen worden;
  • die geheel naar je wens speciaal voor je zijn samengesteld;

 

Retourprocedure

Voordat je je product(en) retourneert, is het belangrijk dat je eerst ons hiervan per e-mail op de hoogte stelt. Op deze manier zijn wij direct op de hoogte van je retouraanvraag en kunnen wij je retour sneller afhandelen. Dit geldt voor zowel onderdelen als een fiets. Onderdelen kun je gewoon via de post aan ons retourneren. Voor het retourneren van een fiets nemen we contact met je op. Je kunt er voor kiezen om de fiets af te geven in onze winkel, of je geeft aan dat de fiets opgehaald moet worden. In het tweede geval nemen wij binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een afhaalafspraak. Na ontvangst gaan wij je retour verwerken en storten we zo snel mogelijk het openstaande bedrag op je bankrekening.

N.B. Producten die in onze winkel zijn gekocht, kunnen alleen in de winkel worden geretourneerd.

Retourneren van onderdelen en accessoires via de post

  1. Stuur de producten (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking retour.
  2. Verpak de producten zorgvuldig in een stevige doos. Gebruik in ieder geval nooit alleen de originele verpakking van het product!
  3. Frankeer het pakket voldoende. Onvoldoende gefrankeerde pakketten kunnen we helaas niet aannemen. We raden aan om je pakket verzekerd en aangetekend te verzenden.

Je kunt het pakket opsturen naar:

Cycling Force B.V.
Afdeling: Retouren
Vuurvlindermeent 42
1218 GZ Hilversum


Zodra we je pakket hebben ontvangen, zullen we het product beoordelen en een creditfactuur aanmaken. Het retour te ontvangen bedrag wordt zo snel mogelijk (maar uiterlijk binnen 7 dagen) overgeboekt op je bankrekening.