Cycling Force B.V. - Nieuws

De Tacx Neo Bike Smart, dé ultieme indoor oplossing


Net als de Tacx Neo smart trainers heeft de Tacx Neo Bike Smart Road feel en Gear feel functionaliteit. Dus als je in een stukje Parijs-Roubaix pakt, voel je de fiets onder je trillen. Schakel je een tandje bij, dan voel je dat in de shifter. Dé onderhoudsvrije trainer die uitermate stil is, dit omdat er geen ketting over een cassette loopt zoals bij Direct Drive trainers.

De nieuwe standaard voor indoortraining - De Tacx Neo 2T Smart

De Tacx NEO 2T Smart is zonder twijfel de krachtigste, nauwkeurigste en meest realistische Smart Direct Drive-trainer tot nu toe, en zelfs stiller dan ooit voor mogelijk werd gehouden. De motor is opnieuw ontworpen om een veel hoger koppel te leveren voor een betere indoor fietservaring en rijgevoel, vooral tijdens beklimmingen en sprints.

HED Vanquish wielsets

HED Vanquish wielsets

De Vanquish wielen zijn de meest revolutionaire disc-only wielen uit het gamma van Hed Cycling. Met de Vanquish GP, is er nu ook een variant beschikbaar op een lager prijspunt. De tubeless ready velg is identiek aan die van zijn grotere broer met een binnenbreedte van 21 mm en een buitenbreedte van 30 mm.

Nieuw in ons assortiment: Enduro Bearings!

Nieuw in ons assortiment: Enduro Bearings!

Met trots kunnen we melden dat Enduro Bearings vanaf heden beschikbaar is in ons assortiment. Enduro Bearings is sinds 1996 gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van high end producten voor de fietsindustrie. Dankzij de hoge kwaliteit van hun lagers, passen zij perfect in ons sportieve merkenportfolio.