Cycling Force B.V. - Nieuws

De Tacx Neo Bike Smart, dé ultieme indoor oplossing


Net als de Tacx Neo smart trainers heeft de Tacx Neo Bike Smart Road feel en Gear feel functionaliteit. Dus als je in een stukje Parijs-Roubaix pakt, voel je de fiets onder je trillen. Schakel je een tandje bij, dan voel je dat in de shifter. Dé onderhoudsvrije trainer die uitermate stil is, dit omdat er geen ketting over een cassette loopt zoals bij Direct Drive trainers.

De nieuwe standaard voor indoortraining - De Tacx Neo 2T Smart

De Tacx NEO 2T Smart is zonder twijfel de krachtigste, nauwkeurigste en meest realistische Smart Direct Drive-trainer tot nu toe, en zelfs stiller dan ooit voor mogelijk werd gehouden. De motor is opnieuw ontworpen om een veel hoger koppel te leveren voor een betere indoor fietservaring en rijgevoel, vooral tijdens beklimmingen en sprints.

Tacx Trainer keuzehulp

U bent opzoek naar een Tacx trainer, maar weet nog niet exact welke. Hiervoor heeft Tacx de Tacx keuzehulp ontwikkeld, een interactieve keuzehulp die u op basis van een aantal criteria de beste trainer aanraadt op basis van uw gemaakte keuzes.

Tacx Radar, dé perfecte bidonhouder voor compacte fietsframes

Tacx Radar, dé perfecte bidonhouder voor compacte fietsframes De Tacx Radar is een side load bidonhouder met een grote klemkracht, speciaal ontworpen voor compacte fietsframes. Tacx maakt de bidonhouder van een zeer sterke glasvezel samenstelling. Ze hebben de klemkracht nog verder vergroot door de bidonhouder een ronde vorm te geven met extra ribbels. Je kunt jouw bidon via de zijkant plaatsen en uitnemen, zowel van de linker- als rechterkant. Dat betekent dat je de bidon zowel links als rechts kunt monteren.