Cycling Force B.V. - Nieuws

De Tacx Neo Bike Smart, dé ultieme indoor oplossing


Net als de Tacx Neo smart trainers heeft de Tacx Neo Bike Smart Road feel en Gear feel functionaliteit. Dus als je in een stukje Parijs-Roubaix pakt, voel je de fiets onder je trillen. Schakel je een tandje bij, dan voel je dat in de shifter. Dé onderhoudsvrije trainer die uitermate stil is, dit omdat er geen ketting over een cassette loopt zoals bij Direct Drive trainers.

Tacx Trainer keuzehulp

U bent opzoek naar een Tacx trainer, maar weet nog niet exact welke. Hiervoor heeft Tacx de Tacx keuzehulp ontwikkeld, een interactieve keuzehulp die u op basis van een aantal criteria de beste trainer aanraadt op basis van uw gemaakte keuzes.

Tacx seizoen geopend!

Tacx seizoen geopend! De lange, zonnige zomerdagen liggen inmiddels achter ons, waardoor het fietsen zich verplaatst van buiten naar binnen. Hét ideale moment voor jouw klant om een Tacx aan te schaffen en door te trainen in de winter. Let's Carbonize is hierbij jouw vertrouwde partner voor het herfst-/winterseizoen voor Tacx Trainers en accessoires! Graag zetten wij een aantal Tacx trainers in de schijnwerpers.