De Tacx Neo Bike Smart, dé ultieme indoor oplossing


Net als de Tacx Neo smart trainers heeft de Tacx Neo Bike Smart Road feel en Gear feel functionaliteit. Dus als je in een stukje Parijs-Roubaix pakt, voel je de fiets onder je trillen. Schakel je een tandje bij, dan voel je dat in de shifter. Dé onderhoudsvrije trainer die uitermate stil is, dit omdat er geen ketting over een cassette loopt zoals bij Direct Drive trainers.

 

De standaard meegeleverde ventilatoren zijn te koppelen aan je hartslag, power of snelheid. Of je laat ze gewoon met een constante snelheid blazen. Een technisch hoogstandje én erg handig. Op het stuur vind je een 4,5″ display die een heleboel waarden kan tonen. Hiermee kun je de trainer ook prima gebruiken zonder er een trainingsprogramma aan te koppelen. Met de knoppen aan de binnenkant van de shifters kun je in deze ‘stand alone’ modus de weerstand en hellingsgraad bedienen. Iets verderop is plaats voor een tablet of telefoon, waarop je andere trainingssoftware kunt gebruiken.

 

Omdat er geen cassette aanwezig is op de Tacx Neo Bike Smart is de tandwielverhoudingen softwarematig in te stellen. Hierdoor is de Tacx Neo Bike Smart dus exact hetzelfde in te stellen als je buitenfiets én kan men softwarematig dus switchen tussen een regulier verzet en een berg- c.q. klimverzet. Met ANT+ (FE-C) en Bluetooth is de fiets te verbinden met alle sensoren en programma’s die je wilt gebruiken.

 

De Tacx Neo Bike Smart zal komen te liggen op €2.599,- en is binnenkort vanuit voorraad leverbaar!Meer informatie omtrent de Tacx Neo Bike Smart vind u hier.

 

Interesse of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag! U kunt ons bereiken via [email protected], via de telefoon (+316 21 91 97 39) en/of via WhatsApp (+316 21 91 97 39).

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.