Cycling Force B.V. - Nieuws

Nieuw in ons assortiment: Enduro Bearings!

Nieuw in ons assortiment: Enduro Bearings! Met trots kunnen we melden dat Enduro Bearings vanaf heden beschikbaar is in ons assortiment. Enduro Bearings is sinds 1996 gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van high end producten voor de fietsindustrie. Dankzij de hoge kwaliteit van hun lagers, passen zij perfect in ons sportieve merkenportfolio.

Benieuwd naar jouw identiteit?

Een zadel is iets persoonlijks. Bij Trivio weten wij dat elke renner en elk zadel zijn eigen specifieke kenmerken heeft. Met dit in het achterhoofd ontwikkelden wij voor elk type renner een specifiek zadel. Na een periode van uitvoerig testen en ontwikkelen is er een zadellijn tot stand gekomen die bestaat uit zes type renners. Elk type met zijn eigen kenmerken. Een zadel dat jouw identiteit bepaalt. Zodat je met een glimlach jouw fietsavonturen beleefd!

Tacx seizoen geopend!

Tacx seizoen geopend! De lange, zonnige zomerdagen liggen inmiddels achter ons, waardoor het fietsen zich verplaatst van buiten naar binnen. Hét ideale moment voor jouw klant om een Tacx aan te schaffen en door te trainen in de winter. Let's Carbonize is hierbij jouw vertrouwde partner voor het herfst-/winterseizoen voor Tacx Trainers en accessoires! Graag zetten wij een aantal Tacx trainers in de schijnwerpers.