Enervit vanaf 2020 verkrijgbaar bij Cycling Force!

Enervit vanaf 2020 verkrijgbaar bij Cycling Force!

Met grote trots melden wij dat we vanaf 1 januari 2020 exclusief dealer zullen zijn van het Italiaanse sportvoedingsmerk Enervit. Het toonaangevende Enervit, dat haar ontwikkeling en productie volledig in eigen handen heeft, levert absolute topkwaliteit in de sportvoedingsmarkt. Precies de kenmerken waar wij als Cycling Force naar op zoek zijn.

Met de toevoeging van Enervit aan het productassortiment zet Cycling Force een nieuwe stap in het aanbieden van hoogwaardige sportvoeding.

De sportvoeding van Enervit, die sporters voor, tijdens en na sportieve inspanning perfect ondersteunt, passen uitstekend bij onze kernwaarden.


Over Enervit
Het Italiaanse Enervit is al ruim 40 jaar een gevestigde naam op het gebied van sportvoeding. Uniek is dat Enervit niet alleen haar producten zelf ontwikkelt maar ook in haar eigen twee fabrieken in Italië produceert. Het jarenlange succes van de sportvoeding van Enervit is het resultaat van de voortdurende aandacht voor de behoeften van sporters. De continue productontwikkeling, technische innovatie en jarenlange investeringen in onderzoek is de basis van het succes.

Als sportvoedingspartner van de Ironman Europa spreekt het voor zich dat Enervit superieur is in sportvoeding

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.