Cycling Force B.V. - Nieuws

Enervit vanaf 2020 verkrijgbaar bij Cycling Force!

Enervit vanaf 2020 verkrijgbaar bij Cycling Force! Met grote trots melden wij dat we vanaf 1 januari 2020 exclusief dealer zullen zijn van het Italiaanse sportvoedingsmerk Enervit. Het toonaangevende Enervit, dat haar ontwikkeling en productie volledig in eigen handen heeft, levert absolute topkwaliteit in de sportvoedingsmarkt. Precies de kenmerken waar wij als Cycling Force naar op zoek zijn.

De nieuwe standaard voor indoortraining - De Tacx Neo 2T Smart

De Tacx NEO 2T Smart is zonder twijfel de krachtigste, nauwkeurigste en meest realistische Smart Direct Drive-trainer tot nu toe, en zelfs stiller dan ooit voor mogelijk werd gehouden. De motor is opnieuw ontworpen om een veel hoger koppel te leveren voor een betere indoor fietservaring en rijgevoel, vooral tijdens beklimmingen en sprints.

Nieuw in ons assortiment: Enduro Bearings!

Nieuw in ons assortiment: Enduro Bearings! Met trots kunnen we melden dat Enduro Bearings vanaf heden beschikbaar is in ons assortiment. Enduro Bearings is sinds 1996 gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van high end producten voor de fietsindustrie. Dankzij de hoge kwaliteit van hun lagers, passen zij perfect in ons sportieve merkenportfolio.