Schitter zoals Peter Sagan!

Schitter zoals Peter Sagan!

Kleurrijk, duurzaam en perfect comfort. Het kleurrijk merk Supacaz heeft met de extravagante Peter Sagan dé ideale ambassadeur op het hoogste niveau van het wielrennen.

In 2013 bracht Supacaz de Super Sticky Kush stuurlinten op de markt. Met de vele opvallende kleuren van de Super Sticky Kush kun je de racefiets een persoonlijke touch geven. Deze stuurlinten hebben een optimale grip met zeer goede schokabsorberende kwaliteiten. Hierdoor hebben jouw handen tijdens beklimmingen of kasseienroutes optimaal comfort. Door het gebruiken van duurzame materialen is de Super Sticky Kush slijtvast en kun je deze zeer goed schoonmaken.

De Super Sticky Kush collectie bestaat uit een normale Single Color en MultiColor lijn met maar liefst drie kleuren in één stuurlint. Ook Galaxy, Star Fade en Bling lijnen zorgen voor een kleurrijke personalisatie van de racefiets. Dit jaar rijden verschillende leiders binnen de klassementen van de Topcompetitie met de matchende kleuren van de Super Sticky Kush. Deze renners van de toekomst wanen zich een echte Peter Sagan met deze stuurlinten.

Hier vind u het volledige assortiment Supacaz terug!

 

Supacaz Fly Cage

Nieuw in het Supacaz assortiment zijn de hoogwaardige carbon bidonhouders. De Supacaz Fly Cage heeft de Supacaz stijl en kwaliteit wat je mag verwachten met uiteraard vele kleuren opties. Met een gewicht van slechtst 26 gram en een stevige klemming, heb je kleurrijke bidonhouder voor de fiets zonder je zorgen te maken over het verliezen van een bidon. De kleuren van de Fly Cage kun je perfect combineren met de Super Sticky Kush en Siliconez.

Fly Cage bidonhouder

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.