Een frisse nieuwe start!

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Een nieuw decennium zelfs! Een periode waarin ik mezelf opnieuw wil heruitvinden. Ben ik nog wel de fietser (lees: wielrenner) die ik ooit wilde zijn? Of ben ik, juist nu, méér die wielrenner dan ik ooit was. Gaan we, ik, La Marmotte of éénzelfde uitdaging bijna 20 jaar na dato nog een keer aan? Heel veel vragen en vrije gedachten. Ik laat me graag uitdagen. Kortom: een frisse nieuwe start.

Ik stel geen doelen. Ik hoef niet de beste te zijn, maar ik wil wel als laatste gelost worden. Misschien dan toch een doel? En als dat gerealiseerd is, verschijnt boven op de top dan wellicht een nieuw, groter doel? Toch die verdomde La Marmotte, De Amstel of The Ride? Stapje voor stapje, grotere stappen maken. Eerst eens écht effectief gaan trainen. Het zoeken en vinden van de ontbrekende stukjes van de puzzel is gestart. Hup! Naar buiten, de frisse lucht in met de juiste trainingsintenties, -schema’s en sportsnacks.

 

Per heden is de nieuwste Born Super Liquid Gel beschikbaar, de smaak: munt/limoen.

Ontwikkeld en grondig getest en nu voor het eerst op de markt Munt is hét ingrediënt dat gaat zorgen voor een intense verfrissing tijdens de trainingen. Daarnaast zit munt vol met calcium, fosfor, vitamine B en C. Munt opent je luchtwegen, waardoor slijm makkelijker wordt afgevoerd. Maar er is nog meer: munt heeft een positief effect op het stemmingsgevoel. En dan vergeet ik nog de eenentwintig en een halve gram koolhydraten. 2 gelletjes per uur en je fietst de man met de hamer vrolijk voorbij.

Het wordt één fris, vrolijk en positief gestemd peloton in 2020. De munt en limoen doen nu al denken aan een goed terrasje in de zomer. Na gedane arbeid is het goed rusten. Helaas is het pas januari. Het werk begint… NU.

Kom op. Het is januari. De toekomst lacht je toe met een frisse nieuwe start: een strakker trainingsregime en een juiste (sport)voeding op het juiste moment. Kennis delen en uitvinden wat voor jezelf het beste werkt!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.