Tacx seizoen geopend!

Tacx seizoen geopend!

De lange, zonnige zomerdagen liggen inmiddels achter ons, waardoor het fietsen zich verplaatst van buiten naar binnen. Hét ideale moment voor jouw klant om een Tacx aan te schaffen en door te trainen in de winter. Let's Carbonize is hierbij jouw vertrouwde partner voor het herfst-/winterseizoen voor Tacx Trainers en accessoires! Graag zetten wij een aantal Tacx trainers in de schijnwerpers.

Tacx NEO Smart

De NEO Smart is het topmodel onder de Tacx fietstrainers. Met de NEO Smart maakt Tacx de combinatie van vermogen, een realistisch fietsgevoel en nieuwe technologieën mogelijk. Resultaat hiervan is de NEO Smart. De krachtigste, meest intelligente en stilste indoortrainer van dit moment.

Een echte krachtpatser door zijn vermogen van 2200w en een realistisch hellingspercentage tot wel 25%. Mede dankzij de direct drive oefen je direct weerstand uit op de fietsketting waardoor er geen kracht verloren gaat.

De meest intelligente trainer omdat de NEO Smart als enige trainer beschikt over een wegpatroonsimulatie. Hiermee ervaar je binnenshuis het gevoel van verschillende soorten wegdek zoals kasseien en gravel. Daarnaast beschikt de NEO Smart over de “downhill drive” modus. Hiermee simuleert de trainer een afdaling en het dode punt in jouw pedaaltred.

Naast deze kenmerken beschikt de Neo Smart over de Plug-in/Plug-out technologie waardoor je kunt trainen waar je wilt, zowel met als zonder stroom.
Tacx FLUX Smart

De compacte trainer met mobiele aansturing en direct drive, dat is de FLUX Smart. Dankzij de direct drive is er rechtstreekse uitoefening van weerstand op de fietsketting, waardoor de trainer realistisch en gemakkelijk in gebruik is.

De FLUX Smart heeft van alle Tacx trainers het zwaarste fysieke vliegwiel van 7kg met een vliegwieleffect van 23kg. Hoe zwaarder het vliegwiel, des te realistischer het fietsgevoel. Zelfs de kleinste schommelingen in weerstand brengt de FLUX Trainer direct en nauwkeurig naar je benen over.

Het is tevens mogelijk om stand-alone te trainen; wanneer je de FLUX niet koppelt aan een device, simuleert deze een vlakke weg.

Tacx Booster

“De Booster geeft mij het gevoel dat ik op de weg fiets” aldus Tony Martin, meervoudig wereldkampioen tijdrijden. De Tacx Booster is al jaren in gebruik door professionals in de warming-up voor tijdritten en andere belangrijke etappes. Deze krachtige Basic trainer, wekt bij lage snelheden een hoge weerstand op en is dan ook zeer geschikt voor vermogenstrainingen, het nabootsen van beklimmingen en intervaltrainingen.

Met behulp van de stuurschakelaar kun je de weerstand naar behoefte instellen. Daarbij is de Booster de enige basictrainer met een afgesloten remunit, dat resulteert in gereduceerd geluid.Ook professionals kiezen voor Tacx trainers. Onder andere de teams Cannondale-Drapac, Bora-Hansgrohe, Quick-Step Floors, Astana, Lotto-Jumbo en Katusha-Alpecin gebruiken Tacx trainers als trouwe partner bij wedstrijden.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.