5 watt extra tijdens het fietsen?

5 watt extra tijdens het fietsen?

Klaar voor extra focus en concentratie tijdens de inspanning? En klaar om 5 watt extra vermogen te leveren tijdens het fietsen? Ontdek dan snel de nieuwe producten van BORN!

5 watt extra tijdens het fietsen met ‘BORN Watts & Minerals Lemon

Inmiddels niet meer weg te denken uit de BORN collectie zijn de ‘Watts & Minerals’ bruistabletten. Deze tabletten zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in citroensmaak en sinasappelsmaak! ‘Watts & Minerals’ zijn bruistabletten die na oplossing in het water veranderen in een verfrissende lowcarb electrolytendrank. Dit zorgt voor een optimale rehydratie tijdens de inspanning.

Naast vele mineralen in de ‘Watts & Minerals’ tabletten is per tablet 250mg WATTS UP® toegevoegd. Dit extract heeft een positief effect op de ‘energie-oventjes’ in jouw lichaam: de mitochondriën. Deze tabletten geven jou net dat beetje extra dat je nodig hebt tot aan 5 Watt! Dat maakt ‘Watts & Minerals’ perfect voor kracht-, interval- en duursporten.

 

Volledige focus met ‘BORN Caffeine Liquid

De makkelijk drinkbare en snel in het bloed op te nemen liquids van BORN hebben er een nieuwe soort bij: de ‘Caffeine Liquid’. Dit vloeibare voedingssupplement bevat onder andere guarana, groene thee en B-vitamines. Met maar liefst 80mg cafeïne per supplement en de smaak van cola ben jij er helemaal klaar voor!

De cafeïne in dit voedingssupplement heeft tijdens de inspanning een positieve invloed op jouw concentratie, alertheid en focus. Het helpt je om bij de les te blijven tijdens een langere duurtraining.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.