BORN sportdrank ISO PRO+

De ISO PRO+ dorstlesser van BORN zorgt voor de juiste aanvulling van koolhydraten en natrium. Daarnaast bevat deze sportdrank ook Peptopro®, een mix van wetenschappelijk ontwikkelde eiwitpeptides. Dit eiwitpeptide bevordert het herstelproces al tijdens inspanning.

 

De ISO PRO+ dorstlesser van BORN zorgt voor de juiste aanvulling van koolhydraten en natrium. Daarnaast bevat deze sportdrank ook Peptopro®, een mix van wetenschappelijk ontwikkelde eiwitpeptides. Dit eiwitpeptide bevordert het herstelproces al tijdens inspanning. Dit maakt ISO PRO+ een echte drank voor de lange inspanningen. Met een verfrissende mandarijn/mango smaak levert deze sportdrank een energieboost op door de 2:1 verhouding van glucose / fructose.

In samenwerking met Team Sunweb ontwikkelde BORN de sportdrank ISO PRO+. Deze sportdrank is uitvoerig getest met de renners en stafleden voor een optimaal resultaat. Om kennis te maken met Tom’s favoriete sportdrank, bieden wij de ISO PRO+ Starterpack aan voor een speciale consumentenadviesprijs van €9,99 met een inhoud van 280 gram.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.