De optimale voorbereiding voor Le Tour de France!

De optimale voorbereiding voor Le Tour de France!

Nog een dikke week wachten en dan is het weer zo ver! Le Grand Départ van DE ronde van het jaar: Le Tour de France.

Speciaal voor de Tour de France stelden wij een ‘BORN pour Le Tour’ pakket samen, zodat je perfect voorbereid bent met de sportvoeding van BORN tijdens jouw fietsavonturen.

Bij een uitdagend pakket, hoort een mooie actieprijs. Daarom bieden wij jou het ‘BORN pour Le Tour’ pakket aan met 25% korting en nu verkrijgbaar is voor slechts €79,95!

Het ‘BORN pour Le Tour’ pakket bestaat uit:

• 2 Zwarte Limited Edition BORN Bidons (Nieuw!)
• 1 Sports Drink Iso Pro+ Starters Pack
• 1 Super Liquid Apple gel (12 stuks)
• 1 Extra Banana Boost bar (12 stuks)
• 1 Caffeine Liquid box (20 stuks) (Nieuw!) 

De welbekende witte BORN bidon is inmiddels niet meer weg te denken op racefietsen. BORN komt nu met een stijlvolle limited edition variant in het zwart! De BORN bidon biedt hygiëne en gebruiksgemak voor zowel de profrenner als de recreatieve fietser. Bestel deze 500ml bidon snel want op is op.Optimale concentratie met ‘Caffeine Liquid’

Ben je op zoek naar voeding voor een positieve invloed op jouw concentratie, alertheid en focus tijdens de inspanning? Blijf dankzij de ‘Caffeine Liquid’ shots optimaal bij de les! Deze ‘Caffeine Liquid’ is zeer makkelijk te drinken en wordt snel opgenomen in het bloed. Naast maar liefst 80mg caffeïne per supplement, bevat de liquid onder andere guarana, groene thee en B-vitamines. 

Overwin alle beklimmingen met Iso Pro+ Starters Pack

Tijdens zware etappes en inspanningen verbrand je veel koolhydraten en treedt vocht- en mineraalverlies op. Om die ene moeilijke beklimming te overmeesteren is aanvulling van koolhydraten en mineralen extra belangrijk. Daarom ontwikkelde BORN de Iso Pro+ sportdrank. Dankzij de samenwerking met Team Sunweb is deze sportdrank uitvoerig getest voor een optimaal resultaat. De Peptopro® die toegevoegd is aan deze sportdrank helpt het herstelproces al tijdens de inspanning te bevorderen. Probeer de favoriete sportdrank van Tom, Wilco en Michael nu!


Sla nu je slag en haal dé officiële sportvoeding van Team Sunweb in huis!*

 

Direct bestellen? => ‘BORN pour Le Tour

 

* actie is geldig t/m de finish van de Tour de France 2018

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.