Hed Cycling binnenkort verkrijgbaar!

Hed Cycling binnenkort verkrijgbaar!

Snel, aerodynamisch en licht van gewicht. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van de innovatieve high end wielen van Hed Cycling. Het Amerikaanse wielenmerk is de nieuwste aanwinst binnen het sportieve merkenportfolio van Cycling Force B.V.

De hoogwaardige wielen van Hed Cycling zijn alom bekend en geroemd binnen de professionele wielerwereld. Sinds midden jaren tachtig produceert en assembleert zij haar wielen in eigen fabriek in Minnesota, Verenigde Staten. Vooral door hun betrouwbaarheid, pure snelheid en veiligheid betalen profs maar al te graag extra voor deze innovatieve wielen. Hed Cycling behoudt haar innovatieve voorsprong met vele tests in de windtunnel om haar producten continue door te blijven ontwikkelen. Met als resultaat dat de Hed wielen nog steeds ’s werelds meest aerodynamische en snelste wielen zijn.

 

Elk type wiel heeft verschillende vooruitstrevende eigenschappen, waardoor je de Hed wielset kunt afstemmen naar jouw eigen rijeigenschappen. Een van deze eigenschappen is de Stabilty Control Technology, dat ervoor zorgt dat de stabiliteit van de wielen behouden blijft tijdens condities van hevige zijwinden. Daarnaast staan de Hed wielen bekend om haar Turbine Braking Technology. Deze speciale velgtechnologie zorgt ervoor dat jouw remmen in alle condities uitzonderlijk presteren. Onderzoek laat zien dat deze wielen de remafstand zelfs met factor vijf verkleinen. Hed Cycling heeft een gevarieerd assortiment van racefiets-, mountainbike-, tijdrit- en baanwielen. Hieronder bespreken we de highlights van de Hed collectie. 

 

Vanquish 6

Hed Cycling heeft vele disc varianten in haar brede collectie. Eind vorig jaar introduceerde Hed Cycling een full carbon disc wielset in haar collectie. Na jarenlang onderzoek en testen stelde Hed de tubeless ready Vanquish 6 voor, beschikbaar voor draad- en vouwbanden. De 60mm hoge velgen van de Vanquish 6 voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen. Met een externe breedte van maar liefst 30mm, heb je een perfecte aerodynamica met 22-24mm banden en zelfs met bredere banden van 25-28mm. Je kunt de Vanquish wielen dus ook gebruiken voor gravel- en cyclocross banden.

De Vanquish 6 zijn alleen verkrijgbaar in een disc variant. De Vanquish wielen leveren wij met een steekas van 12m of 15mm voor en 12mm achter.  Jet

De Jet lijn is niet meer weg te denken uit de Hed collectie. De Jet clincher wielen zijn de snelste en meest diverse wielen van Hed. Deze lijn is verkrijgbaar in uitvoeringen met een velghoogte van 46mm, 60mm, 90mm en een volledig dicht wiel. De Jet wielen combineert eigenschappen van zeer laag gewicht met perfecte aerodynamica. Daardoor gebruikt men deze stijve wielen zowel in wegfietsen als in tijdritfietsen. Deze wielset is opgebouwd uit een aluminium velg met een carbon kap.

De Jet’s zijn voorzien van een aluminium remoppervlak, zodat de warmte die vrijkomt tijdens het remmen goed wordt gekoeld. Dit zorgt voor meer veiligheid en controle van de fiets. De Jet wielen zijn beschikbaar in een standaard Plus en Black variant. In de Black serie is de nieuwe Turbine Braking Technology verwerkt met een volledig zwarte velgrand.
Ardennes

De Ardennes zijn de aluminium wielen in het assortiment van Hed Cycling. Deze wielen zijn te krijgen in een tubeless ready variant voor draad- en vouwbanden, zowel voor disc als caliper uitvoeringen. De Ardennes prijst men vanwege het zeer lage gewicht voor aluminium wielen tussen de 1.400 en 1.700 gram, afhankelijk van de uitvoering. De nauwkeurig gebalanceerde Ardennes wielen hebben een zeer goede rolweerstand en gevoel van comfort. Een kwalitatief hoogstaande wielset, met een vanaf prijs van €720.Met de wielen van Hed Cycling hoef je niet meer het wiel opnieuw uit te vinden! Wil je meer weten over de collectie van Hed Cycling? Kijk dan snel in de webshop. Voor meer informatie staan we u uiteraard graag te woord via [email protected] of +31 (0)6 21 91 97 39.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.