HED Vanquish wielsets

HED Vanquish wielsets

De Vanquish wielen zijn de meest revolutionaire disc-only wielen uit het gamma van Hed Cycling. Met de Vanquish GP, is er nu ook een variant beschikbaar op een lager prijspunt. De tubeless ready velg is identiek aan die van zijn grotere broer met een binnenbreedte van 21 mm en een buitenbreedte van 30 mm.

De Vanquish wielen zijn de meest revolutionaire disc-only wielen uit het gamma van HED Cycling. Met de Vanquish GP, is er nu ook een variant beschikbaar op een lager prijspunt. De tubeless ready velg is identiek aan die van zijn grotere broer met een binnenbreedte van 21 mm en een buitenbreedte van 30 mm.

Door gebruik te maken van de GP naaf en Sapim Sprint spaken, is de wielset nu ook bereikbaar voor een grotere doelgroep. Net als alle andere wielen van HED Cycling, vind de volledige productie van de wielen plaats in de USA.

De Vanquish GP wielen zijn beschikbaar in een 40 mm (V4) en 60 mm (V6) hoge variant voor een consumentenadviesprijs van € 1.999. Zowel het voor als achterwiel is gebouwd met 24 Sapim CX-sprint J-bend spaken, aluminium nippels en matzwarte HED GP aluminium hubs.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.