Nederlandse bidonhouder lichter dan ooit!

Nederlandse bidonhouder lichter dan ooit!

Tacx voegt met de Tacx Ciro bidonhouder een nieuwe vederlichte bidonhouder toe aan haar een scala van hoogwaardige bidon en bidonhouders. De Ciro is dé ideale bidonhouder om het nieuwe seizoen aan te vangen.
De vederlichte Ciro

De nieuwe Tacx Ciro bidonhouder bestaat uit een omhulsel versterkt met carbon en glasvezel kern, waardoor deze een vederlicht gewicht heeft van 29 gram met een optimale klemmende vorm. Dankzij dit minimalistische design is de Ciro slank en past hij op elke fiets. Met maar liefst negen kleurenopties kan je met de Ciro jouw fiets perfect personaliseren.

 

Tacx produceert haar bidonhouders in de eigen Tacx fabriek, waardoor ze de kwaliteit goed controleert en waarborgt.


 

Cilindrische perfectie

De vertrouwde bidonhouder binnen de Tacx collectie is de Tacx Deva bidonhouder. Deze bidonhouder heeft zichzelf perfect bewezen op de kasseien tijdens de wielerklassiekers. De Deva klemt perfect vanwege de unieke, cilindrische vorm en het materiaal. Aangezien Tacx de bidon in vele kleuren maakt, kun je deze perfect afstemmen op jouw fiets. De Deva is verkrijgbaar in een standaard uitvoering met een kern van polyamide versterkt met carbon en een volledig carbon variant.

  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.