Nieuw : High-end fietscomponenten van Controltech!

Nieuw : High-end fietscomponenten van Controltech!

De high-end fietscomponenten van het merk Controltech zijn vanaf heden nieuw en verkrijgbaar bij Cycling Force B.V.! Betrouwbaar, innovatief en hoogwaardig horen bij de filosofie van Controltech. Met haar sturen, stuurpennen en zadelpennen brengt het merk de racefiets en mountainbike wereld naar een hoger niveau.

Sinds 1989 maakt Controltech hoogstaande fietscomponenten. Wat begon met een lichtgewicht bar end, leidde tot een breed assortiment van lichte, sterke en slim ontworpen fietscomponenten. Door de jaren heen bleef ze zich continu ontwikkelen met topmaterialen als aluminium, titanium en carbon. Controltech is altijd op zoek naar het beste materiaal voor de ultieme prestatie. De productie vindt plaats in haar eigen fabriek, waardoor ze volledige controle hebben vanaf het idee tot aan het eindproduct.

Timania – Het next-level titanium

De Timania lijn is de topper binnen het Controltech assortiment. Voor deze lijn maakt het merk gebruik van titanium. De voordelen van deze titanium lijn spreken voor zich: zeer goed bestand tegen extreme krachten en ongelofelijk licht. De duurzaamheid van titanium garandeert een levenslang mooie uitstraling en dankzij de natuurlijke ‘veerkracht’ die trillingen dempt, heb jij dé high-end fietscomponenten voor op jouw fiets.

Een speciale uitvoering binnen deze lijn is het Timania Race stuur. Controltech combineert de materialen titanium en carbon, wat resulteert in een zeer lichtgewicht en ergonomisch stuur. Het oersterke titanium en het stijve carbon hebben de perfecte eigenschappen voor jouw fietsavonturen!Cougar – Aerodynamica zoals nooit tevoren

Aerodynamica zonder compromissen voor jouw racefiets. Cougar is de performance lijn van Controltech, dankzij haar indrukwekkende aerodynamica en comfortabele eigenschappen. Je ervaart pure snelheid, zonder in te leveren op comfort tijdens jouw rit.

Het Cougar Carbon stuur heeft een ideale kracht/gewicht ratio met een indrukwekkend gewicht van 237 gram voor het 420mm model. Door het driehoekig design van de stuurbochten ervaar je veel controle. De mogelijkheid voor het wegwerken van remkabels in het stuur komt de aerodynamica zeer ten goede. 

Falcon – Innovatieve zadelpen

Deze slanke, lichtgewicht aluminium lijn omvat alles wat een snelheidsbewuste wielrenner nodig heeft. Van aerodynamische zadelpennen tot racesturen en stuurpennen. Falcon optimaliseert de aerodynamische eigenschappen van jouw fiets. De fraai uitziende zadelpen Falcon Hex is één van de artikelen binnen deze lijn. Door het unieke zeshoekige ontwerp kun je het zadel in vier verschillende offset posities plaatsen: 20, 10, -5 en -10mm. 

ONE – Voor iedere fietser

Controltech ontwikkelde met de ONE lijn duurzame componenten met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. De ONE collectie biedt componenten voor elk type racefietser en mountainbiker. Deze lijn is gemaakt uit 6061 aluminium, magnesium en siliconen. Een bewezen combinatie die uitermate sterk en licht is waarbij geen gram energie verloren gaat. Samen vormen ze een ultiem en onverslaanbaar wapen tijdens jouw ritten. Oftewel de collectie is ontworpen als ONE.De hoogwaardige fietscomponenten zorgen voor de ultieme controle tijdens jouw fietsavonturen! Controltech belooft met ‘We are in better control’ dat je zorgeloos geniet van alle fietsritten. Wil je meer weten te komen over het Controltech assortiment, kijk dan snel op onze website. Voor al jouw vragen kan je contact met ons opnemen via +31 (0)6 219 197 39 of [email protected].

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.