Nieuwe Bryton App is een feit!

Nieuwe Bryton App is een feit!

De nieuwe Bryton app, genaamd Bryton Active, is vanaf heden beschikbaar in de App Store en Google Play.

Profiteer van de nieuwtjes in de app en stap nog sneller op jouw fiets. De nieuwe en zeer eenvoudige Bryton Active app tilt het bijhouden van jouw work-outs, het aanpassen van jouw apparaat instellingen, het plannen van trips en het synchroniseren met platformen naar een hoger niveau.

De nieuwe Bryton app, genaamd Bryton Active, is vanaf heden beschikbaar in de App Store en Google Play.

Profiteer van de nieuwtjes in de app en stap nog sneller op jouw fiets. De nieuwe en zeer eenvoudige Bryton Active app tilt het bijhouden van jouw work-outs, het aanpassen van jouw apparaat instellingen, het plannen van trips en het synchroniseren met platformen naar een hoger niveau.

Benieuwd naar alle nieuwe functies? Bekijk in de Bryton Active App video alle features.

 

 

Download nu de Bryton Active App en verhoog jouw gebruikersgemak en fietsplezier!

Google Play Download: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brytonsport.active
iOS App Store: https://itunes.apple.com/us/app/bryton-active/id1448328800

Reacties

 1. Lefevre Lefevre

  Wat een brol bestaat er toch allemaal. 1 jaar gaat het goed en dan gedaan. Ik kan de app Active Bryton 860 niet meer openen, dus dus ik op mijn iPad niets meer zien. Gelukkig werkt de fietscomputer nog.

 2. Bas Leeuwis Bas Leeuwis

  Geachte, Mijn Bryton 330 laar mijn fietsritten sinds 01-02-2021 niet meer zien of registreed deze niet meer. Ritten worden wel door gegeven aan Strava. App geupdate echter dit verhelpt het probleem niet. Als ik mijn Bryton 330 wl verbinden met met de bryton updater op mijn computer krijg ik de melding: kan niet verbinden uw apperaat is in gebruik??? Wat kan de oplossing zijn?

 3. Ruud Smeets Ruud Smeets

  Hallo,

  Sinds kort kan ik geen gpx-bestanden meer laden in de Bryton Active App. Voorheen lukte dit wel. Ik heb al vanalles geprobeerd; waaronder het opnieuw installeren van de app. Ook is alles qua software up-to-date. Niemand die mij vooralsnog kan zeggen waar het aan ligt. Ik kan wel zelf een route aanmaken met de app en die verschijnt wel tussen ‘Mijn Routes’.
  Hebben jullie een oplossing?

  Groeten Ruud

 4. Joldersma Joldersma

  Hier hetzelfde probleem. Bryton rider 15 synchroniseert niet met de app. Blijft data sync in beeld staan maar krijg geen bt sync in de app. App op een andere telefoon geïnstalleerd en daar werd aangegeven dat de rit wel geüpload was alleen komt deze niet bij de activiteiten in de app. Iemand enig idee wat te doen?

 5. Toine Vissers Toine Vissers

  Ik heb de Bryton aero 60,deze zet de ritten van de een op de andere dag niet meer over van fietscomputer naar app.
  Apparaat compleet gereset en app.van telefoon gehaald en opnieuwe geinstalleerd.
  Ritten staan wel op fietscomputer maar niet in app.,app.en fietscomputer herkennen elkaar wel.
  Alleen als ik wil gaan synchroniseren met app,valt apparaat weg uit app.
  Misschien dat iemand mij hier mee kan helpen want de de fietscomputer op zich bevalt mij zeer goed.

 6. srajner steve srajner steve

  beste heb de bryton aero60 en de bryton rider 450 sinds kort niets als problemen met de app heb de app al verwijderd en terug geïnstalleerd de twee brytons al terug naar fabrieks instellingen gezet blijft altijd problemen geven na het rijden krijg ik mijn gegevens niet te zien er word geen apparaat gevonden niets wat kan ik er aan doen alles is up to date
  Mvg
  Srajner steve

 7. Aize Kalfsbeek Aize Kalfsbeek

  Hallo, ik heb de Bryton Rider 450.
  Nu wil ik graag mijn tracks op Strava. Alle knoppen staan in de Active app aan maar er komt niks op Strava. Leg bij thuiskomst mijn apparaat bij de WiFi en druk op gegevens synchroniseren, WiFi komt in beeld en vervolgens kom ik in menu Overzicht. Daar blijft alles, GPS Update/Ritten/Tracks/Firmware Update op nul staan. Met Compleet onderin het scherm.
  Wat doe ik niet goed????

 8. Daan Verleng Daan Verleng

  Goedemiddag, dank voor uw gestelde vraag. Onze ervaring is dat het wil helpen om de Bryton App volledig van de telefoon te verwijderen en opnieuw te installeren en dan nogmaals proberen om de Byrton fietscomputer en de telefoon met elkaar te verbinden.

  Met vriendelijke groet,


  Team Cycling Force

 9. dieke van wilgen dieke van wilgen

  Ik heb de bryton aero60 en als ik de app open kan ik mijn trainingen niet terug zien de app zegt dat me bleutooth uitstaat van me teller maar die staat ook gewoon aan de app verbindt niet met me telefoon hoe kan dit???

 10. Daan Verleng Daan Verleng

  Goedemiddag, dank voor uw gestelde vraag omtrent de Bryton App. Er worden geregeld nieuwe updates van de Bryton App doorgevoerd, het wil in sommige gevallen helpen om de Bryton App volledig te verwijderen en opnieuw te installeren.

  En vervolgens opnieuw te proberen om e.e.a. qua route te maken in de avond. Anders zou er iets verkeerd kunnen staan in de instellingen van uw device waardoor deze 's avonds bijvoorbeeld WiFi en/of 4G uitschakelt?

 11. Baetens Danielle Baetens Danielle

  Ik kan geen trip plannen in mijn bryton app. Heel raar maar als ik het overdag doe lukt het wel maar wil ik het ‘s avonds doen gaat het niet . Waaraan ligt dit

 12. Daan Verleng Daan Verleng

  Goedemorgen, vervelend om te horen dat het niet lukt om de Bryton te synchroniseren met uw Samsung telefoon maar wél via de PC. Wij hebben vanochtend contact gehad met de leverancier en deze geeft aan dat het verwijderen van de Bryton App en vervolgens de nieuwste versie van de Bryton App te downloaden een oplossing zou kunnen zijn. Daar u wel gekoppeld bent met uw account omdat u wel via de PC in kan loggen. Tevens graag de check op bluetooth zowel op telefoon als Bryton aan staan.

  Met vriendelijke groet,


  Team Cycling Force

 13. eddy caes eddy caes

  Hallo , ik heb de bryton app gedownload op mijn samsung phone maar kan niet inloggen met email en paswoord, doe ik het op de pc ,dan lukt het wel ! wat doe ik verkeerd ? mvg

 14. Hamaekers Daniel Hamaekers Daniel

  Ik heb sinds gisteren 5/02 geen synchronisatie met de bryton 530 en de active bryton sport.

 15. Georgetta Moller Georgetta Moller

  Do not forget! Such Once a year!

  ### https://cutt.us/Discount ###

  The biggest sale of clothing, shoes, electronics, phones, auto, health and beauty products, products for children and adults, and much more

  %%% http://bit.do/Your_2019_Discount %%%

 16. Bram Bram

  Hallo,

  Sinds enkele weken heb ik hetzelfde probleem. Activiteiten staan wel in de app van bryton maar worden niet gesynchroniseerd met Strava. Op welke manier kan dit probleem opgelost worden?

 17. Daan Verleng Daan Verleng

  Goedemiddag, dank voor uw gestuurde vraag. Wij gaan even schakelen met Bryton om erachter te komen om eventuele data verloren zou gaan, dat weten we niet zeker daar wij zelf het probleem tot nu toe nog niet hebben ervaren. Zodra we vanuit Bryton een reactie hebben ontvangen zullen we direct contact met u opnemen.

  Met vriendelijke groet,


  Team Cycling Force

 18. Hendrickx jan Hendrickx jan

  Beste,
  Via app kan ik geen verbinding meer maken met Strava. Ik probeer de nieuwe app te downloaden maar lukt niet. Wat moet ik doen?
  En als ik nieuwe app installeer, verlies ik dan al mijn data niet?

 19. Daan Verleng Daan Verleng

  Goedemorgen, dank voor uw gestelde vraag. Er wordt vanuit Bryton aangegeven dat dit probleem verholpen zou worden door het opnieuw installeren van de Bryton App en ook de koppeling met Strava opnieuw te maken.

 20. Roel Minkema Roel Minkema

  De laatste tijd synchroniseerd de app niet meer met Strava, terwijl alle instellingen wel zo zijn ingesteld.

 21. Daan Verleng Daan Verleng

  Goedemiddag, wij hebben voor u navraag gedaan bij de distributeur. Zij geven aan dat er een firmware update beschikbaar is voor zowel toestel als de Bryton App die dit euvel zou kunnen verhelpen.

  Bijgaand ontvangt u de link: https://tinyurl.com/BrytonTool

  Met vriendelijke groet,


  Team Cycling Force

 22. Liesbeth Liesbeth

  Wij hebben problemen met sync van bryton app naar strava. Hij synct wel maar ziet geen route/map op strava. (hebben de 410)

 23. Daan Verleng Daan Verleng

  Beste heer Boon, vervelend dat u op dit moment problemen ervaart met het synchroniseren van de Bryton App en Strava. Wij hebben uw vraag vanochtend bij de importeur neergelegd, zodra wij een terugkoppeling hebben zullen wij u per e-mail op de hoogte stellen!

  Met vriendelijke groet,


  Team Cycling Force B.V.

 24. Henk Boon Henk Boon

  Na een paar weken naar volle tevredenheid de app gebruiktet hebben., synchroniseerde die app niet meer met mijn Strava! Wat ik ook doe. Alle vonkjes staan goed. Al een keer alles afgemeld en weer aangemeld maar hij blijft niet synchronisren!! Wat kan ik eraan doen!! Hij heeft het namelijk al die tijd wel perfect gedaan.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.