Ook nooit meer lekrijden?!?

Ook nooit meer lekrijden?!?

Wil jij ook nooit meer lekrijden? Gebruik dan de producten van Joe’s No-Flats, dé specialist in het ontwikkelen en produceren van sealants. Deze topkwaliteit sealants worden wereldwijd geroemd vanwege de zeer effectieve anti-lek functie.

De enige echte Eco Sealant

Eén van de bekendste sealants in het Joe’s No-Flats productengamma is de Eco Sealant. Zij ontwikkelden hiermee een nieuwe generatie in de preventie van lekke banden. Het is de enige echte ecologische sealant op de markt.

Joe’s No-Flats ontwikkelde de Eco Sealant op ecologische basis zonder toevoeging van latex, ammonium en eiwitten. De sealant laat geen kleverige resten achter in jouw band en is vriendelijk voor het milieu. Deze sealant is speciaal ontworpen voor tubeless ready banden. De Eco Sealant dichten gaten tot wel 6 mm in de banden.

 

 

Geen binnenbanden meer vervangen dankzij Self-Sealing Tubes

Ook de self-sealing binnenbanden van Joe’s No-Flats zijn een begrip binnen hun productaanbod. Deze self-sealing binnenbanden zijn elk voorgevuld met Joe’s Super Sealant, ’s werelds leidende sealant. De binnenbanden hebben elk een zeer lange houdbaarheidstermijn van maar liefst drie jaar en hebben geen frequent onderhoud nodig. Het vervangen van binnenbanden is vanaf nu verleden tijd! De self-sealing binnenbanden dichten tot wel 3 mm aan gaten.

Deze self-sealing binnenbanden zijn verkrijgbaar voor zowel mountainbike, race, stadsfietsen en E-bikes.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.