Optimale fietsbeleving met Bryton

Optimale fietsbeleving met Bryton

Wil jij de optimale fietservaring beleven? Dat kan nu met de spectaculaire fietscomputers van Bryton!Maak van elke fietstocht een onvergetelijke ervaring met de innovatieve modellen, de Bryton Rider 10 en Rider 530. Niet alleen de vele functies maken veel indruk, ook de prijzen van deze modellen zijn zeer aantrekkelijk.

Wil jij de optimale fietservaring beleven? Dat kan nu met de spectaculaire fietscomputers van Bryton!

Maak van elke fietstocht een onvergetelijke ervaring met de innovaties modellen, de Bryton Rider 10 en Bryton Rider 530. Niet alleen de vele functies maken veel indruk, ook de prijzen van deze modellen zijn zeer aantrekkelijk.

 

Bryton Rider 10

Ontdek de functies en het gebruiksgemak van de Bryton Rider 10 fietscomputer. Met zeker 29 functies is de Rider 10 meer dan een gewone fietscomputer. De Rider 10 heeft een nauwkeurige hoogtemeter en een STRAVA Auto Sync waardoor jij jouw activiteit zeer makkelijk kunt analyseren, delen en vergelijken. Met behulp van notificaties op het beeldscherm mis je nooit meer gemiste oproepen of berichten.

Dankzij zijn automatische achtergrondverlichting hoeft jij je tijdens het fietsen niet meer bezig te houden en kun je in één oogwenk tot maximaal vier gegevens bekijken op het scherm.

Als je dacht dat de Rider 10 veel installatie nodig heeft, dan heb je het mis. Met Power On and Go, zet je de fietscomputer aan, stap je op jouw fiets en het meten start direct!Bryton Rider 530

Op zoek naar de perfecte persoonlijke gids? Ga dan voor de navigatie van de Rider 530. Dit topmodel van de Bryton familie is de beste keuze voor iedere sportieve fietser om te navigeren, plannen, fietsen, trainen, analyseren en delen. Train professioneel met alle voordelen van de Rider 530.

Deze fietscomputer heeft dankzij een groot display van 2,6 inch een ideaal beeldscherm. De Rider 530 is voorzien van een zeer gevoelige GPS ontvanger dat zorgt voor een snelle en accurate  positionering. Hij weergeeft tot 12 fietsgegevens per pagina zodat jij jouw actuele workout-status binnen handbereik hebt.

Met ruim 85 functies levert de Rider 530 alle informatie voor jouw workout. Klik hier om de functies van de Rider 530 te bekijken. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.