Stijlvolle sokken voor op de fiets!

Stijlvolle sokken voor op de fiets!

Op zoek naar de stijlvolle kleding voor jouw fietsavonturen? Met de SupaSox van Supacaz match jij jouw sokken met de rest van de wieleroutfit!

Perfect matchende en kleurrijke SupaSox 

Tegenwoordig kun je niet meer om de sockdoping cultuur heen. Opvallende sokken die perfect matchen met je outfit zijn een must voor iedere stijlvolle fietser. Supacaz heeft met de SupaSox dé oplossing in jouw zoektocht naar kleurrijke fietssokken! Ze zijn makkelijk aan te trekken, passen extreem aangenaam en ventileren optimaal. De Wicking technologie zorgt voor droge en gekoelde voeten tijdens al jouw fietstochten. Alle Supacaz sokken zijn in twee maatvoeringen te krijgen: S/M en L/XL. 

 

Straight Up SL

Supacaz introduceert drie verschillende soorten SupaSox met verschillende designs. De Straight Up SL sokken zijn de effen sokken binnen deze lijn, waarbij je maar liefst uit negen verschillende kleuren kunt kiezen. Katakana SL

De unieke en opvallende neon kleuren bij de Katakana SL sokken zorgen voor een zeer exclusieve en stijlvolle look, vanwege de opvallende kleurencombinaties. Jouw voeten waren nog nooit zo licht dankzij deze Super Light sokken!Asanoha

Tot slot ontwierpen ze de Asanoha lijn met het bekende stermotief van het Supacaz logo. In combinatie met allerlei neonkleuren onderscheid jij je met deze prachtige sokken ten opzichte van jouw fietsvrienden!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.