Bryton 410T fietscomputer, speciaal ontworpen voor de fietser!

Ontworpen voor het gemak van de fietser bevat de Rider 410 het volledige Global Navigation Satellite System, zodat u veel sneller en nauwkeuriger een GPS-positionering krijgt, en het biedt maximale compatibiliteit doordat het perfect samenwerkt met zowel ANT+ als BLE-sensoren.

 
 
     
 
 
Simpelweg nauwkeurig
Ontworpen voor het gemak van de fietser bevat de Bryton Rider 410 het volledige Global Navigation Satellite System, zodat u veel sneller en nauwkeuriger een GPS-positionering krijgt, en het biedt maximale compatibiliteit doordat het perfect samenwerkt met zowel ANT+ als BLE-sensoren.
Groter scherm, een beter zicht
Ontworpen voor een betere kijkervaring is de Rider 410 gebouwd met een scherp zwart-wit 2,3 inch scherm zodat het aflezen gemakkelijker dan ooit is. Het kan tot 8 gegevens per pagina voor u bevatten voor een beter begrip van uw real-time prestaties.
 
 
 
Absolute precisie
De eerste GPS fietscomputer van Bryton met volledige ondersteuning voor GNSS omvat de satellietsystemen GPS, Glonass (Rusland), BDS (China), Galileo (Europa) en QZSS (Japan) wat een veel betrouwbaarder satellietdekking oplevert in elke situatie, met name bij de aanwezigheid van gebouwen of bomen, of zelfs tijdens mountain biking met sneller opstarten.
 
Instelbare gegevensweergave via de app
Maak uw gegevensweergave op maat met de Bryton App! Na het koppelen met de Bryton-app kunt u de velden/pagina's met gegevens op maat maken gebaseerd op uw trainingsdoelen via BLE op uw telefoon. Dat werkt supergemakkelijk.
 
Ondersteuning voor ANT+/BLE-sensoren
Richt op uw beste gemak. Zowel ANT+ als BLE-sensoren werken na eenvoudig koppelen perfect samen met de Rider 410.
 

Snelheid

Hartslag

Cadans

         
 
Ondersteunt ruim 72 functies
De Rider 410 levert u veel gegevens om de prestaties van uw rit volledig te begrijpen. Hij bevat ruim 72 functies waaronder tijd, snelheid, afstand, calorieën, cadens, hoogte, energie en hartslag.
 
De batterij gaat 35 uur mee
Als u graag lange afstanden op wegen fietst, zal de Rider 410 zeker aan uw behoeften voldoen. Hij biedt tot 35 uur aan batterijduur en u kunt tijdens de registratie opladen met een power bank.
 
 
Slimme berichten
U hoeft zich nooit zorgen te maken over het missen van een belangrijk telefoongesprek, e-mail of SMS tijdens workouts. De Rider 410 meldt u wanneer u een telefoonoproep, een e-mail of een SMS ontvangt nadat u hem via BLE met uw smartphone hebt gekoppeld.
STRAVA, TrainingPeaks en Selfloops

Ga de strijd aan met rijders over de hele wereld via de opgenomen gegevens van de Rider 410. Er is geen software nodig om bestanden te converteren. Workout-bestanden worden automatisch opgeslagen in de FIT indeling, die kan worden geupload naar populaire training sites. We maken het ook supereenvoudig voor u om uw activiteiten te synchroniseren vanaf de Bryton App naar Strava/TrainingPeaks/Selfloops door uw accounts te koppelen. En nog mooier: het ondersteunt professionele trainingstoepassingen zoals GoldenCheetah, voor een gedetailleerde analyse achteraf van de workout.
 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.